Opinie mieszkańców i radnych o Radach Osiedli w Poznaniu

W projektach realizowanych przez Fundacje ALTUM staramy się implementować moduły badawcze, aby na podstawie diagnozy społecznej kreować programy aktywizujące różne grupy społeczne, w ważnych dziedzinach życia miasta, regionu i całego kraju.

W „Mieście Obywateli” udało nam się połączyć moduły diagnozy społecznej oraz aktywne działania w jeden roczny projekt.

Najważniejsze wnioski z przeprowadzonych w ramach tego projektu badań opinii mieszkańców i radnych zostały zaprezentowane środowisku samorządowemu Poznania i opinii publicznej podczas konferencji „Rady Osiedli w Poznaniu – 4 lata po reformie”, w prezentacji Michała Mękarskiego – koordynatora projektów badawczych naszej Fundacji.

W materiałach konferencyjnych uczestnicy otrzymali krótką broszurę z wykresami ilustrującymi najważniejsze wnioski z wieloaspektowych badań przeprowadzonych w grudniu 2014r.

Teraz udostępniamy Państwu broszurę z materiałami z badań, zwierającą więcej wykresów oraz opisy przygotowane przez zespół badawczy.

Opracowanie można pobrać z działu Publikacje naszego buy priligy online
buy kamagra online
buy clomid