Czas na wdrożenie SZJ zgodnego z najnowszą normą ISO 9001:2015 !

Fundacja ALTUM wraz z Laboratorium Polska zapraszają do skorzystania z efektywnego wdrożenia Systemu Zarządzania Jakością zgodnego z najnowszą normą ISO 9001:2015 z wykorzystaniem innowacyjnego, autorskiego narzędzia pod nazwą: "Jakościowy Łącznik ".

Najnowsza norma ISO 9001:2015 zawiera wskaźniki wdrażania dobrych praktyk umożliwiających dynamiczny rozwój i wyróżnienie się na rynku.

Chcąc uzyskać Certyfikat ISO 9001 należy wdrożyć System Zarządzania Jakością według normy  ISO 9001:2015 oraz poddać się procesowi certyfikacji, który przeprowadza jednostka certyfikująca.

Eksperci Laboratorium Polska przeprowadzą Cię przez proces aż do uzyskania certyfikatu ISO 9001:2015.

Etapy wdrożenia Systemu Zarządzania Jakością według ISO 9001:2015 z Laboratoriumpolska.pl:

Etap 1: Audyt diagnostyczny ISO 9001 oraz  rzetelna wycena usługi wdrożenia Systemu Zarządzania Jakością,

Audyt diagnostyczny daje następujące korzyści:

• Wiedzę na temat firmy w zakresie stosowanych w niej dobrych praktyk umożliwiających dynamiczny rozwój i wyróżnienie się na rynku,
  • Uzyskanie indywidualnego kosztorysu wdrożenia Systemu Zarządzania Jakością wg. normy ISO 9001:2015,
  • wiedzę o wymaganich nory ISO 9001:2015.

Cena audytu diagnostycznego niezbędnego do wdrożenie Systemu Zarządzania Jakością zgodnie z normą ISO 9001:2015 wynosi :

1.100 zł + 23 % VAT

Etap 2: Szkolenie Kadry kierowniczej , personelu oraz Pełnomocnika ds. Jakości ( możliwość skorzystania ze Szkolenia dla Pełnomocników Laboratoriumpolska.pl  „Kurs na cele jakościowe w biznesie”),
Etap 3: Opracowanie procesów zgodnych z normą ISO 9001:2015 z wykorzystaniem eksperckiego narzędzia („Jakościowy Łącznik”)
Etap 4: Przygotowanie dokumentacji Systemu Zarządzania Jakością zgodnej z normą ISO 9001:2015
Etap 5: Audity wewnętrzne
Etap 6: Przegląd zarządzania
Etap 7: Audyt certyfikujący

Certyfikat ISO 9001 można uzyskać w czasie około 6-8 miesięcy od momentu rozpoczęcia wdrożenia.
Konkretny okres wdrożenia jest uzależniony od wyniku auditu wstępnego (diagnostycznego).

Eksperci Laboratoriumpolska.pl są do Państwa dyspozycji przez cały okres wdrożenia, aż  do uzyskania Certyfikatu ISO 9001:2015 z możliwością przedłużenia współpracy w celu doskonalenia systemu. Wspólnie z Państwem zaprojektują i stworzą taki System Zarządzania Jakością, który będzie praktyczny, dopasowany do potrzeb Państwa firmy i w jak największym stopniu będzie pomagał w rozwijaniu biznesu.

Wiecej informacji znajdziesz na stronie:

www.laboratoriumpolska.pl/aktualnosci/25