Projekt ALTUM z najwyższą notą komisji konkursowej

Fundacja Altum – liderem! Miło nam podzielić się z Państwem informacją o tym, że miasto Poznań zdecydowało się dofinansować nasz projekt badawczy „Sektor prywatny a edukacja kulturalna. Diagnoza. Rekomendacje. Wyzwania”. Tym bardziej, że komisja konkursowa oceniła nasz projekt najwyżej ze wszystkich!, które rekomendowano do dofinansowania.

W tym roku, w naszym projekcie, koncentrujemy swoją uwagę na dwóch obszarach badawczych: rodzicach dzieci i młodzieży korzystających (lub nie) z oferty kulturalnej  prywatnych podmiotów edukacji kulturalnej oraz współpracy (lub jej braku) sektora prywatnego z sektorem oświatowym. Do tego – kolejne studia przypadku – badania terenowe, fascynujące wywiady pogłębione i ankiety.

Nasz dwuletni innowacyjny projekt badawczy możemy realizować dzięki finansowemu wsparciu Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego, Miasta Poznania oraz Fundacji Zakłady Kórnickie.

Link:

buy generic propecia online